O MENI

Iva Hirtz, dizajnerica interijera i vlasnica Studia Divinitus

Studio sam osnovala 2013. i od tada sam uredila brojne prostore, privatne stanove i poslovne objekte. Svaki prostor je priča za sebe i vjerujem da je najvažnije da se vlasnici osjećaju ugodno u interijeru, da uživaju u njemu. Pažljivo kreiram interijere vjerujući da prostor dugoročno ima utjecaj na čovjekovo psihofizičko stanje i raspoloženje.

Osobno preferiram elegantne prostore u kojima se osjeća dobrodošlica i toplina, dom, ugoda, sklad. Prostore koji su razrađeni do najmanjeg detalja, koji su funkcionalni u svakom pogledu i maksimalno prilagođeni životnom stilu i navikama onih koji prostor koriste. Detalji, boje pa i stilovi koje preferiram se mijenjaju…

Diplomirala sam na Rochester Institute of Technology ACMT u Dubrovniku 2003. godine. Kasnije sam odlučila promijeniti svoj poslovni put, te sam u Zagrebu 2010. završila talijansku školu za dizajn. To je bio tek službeni početak školovanja za dizajnera. Završila sam još brojne tečajeve i edukacije, uvijek rado učim nešto novo. Stekla sam bogato iskustvo kroz brojne projekte i suradnju sa izvođačima na samom gradilištu.

 

 

 

Studio Divinitus u medijima

 

Prelistajte Dom i Dizajn i saznajte nove trendove u dizajnu interijera za 2018.

Elegancija i sofisticiranost, te ugodna atmosfera koja poziva na odmor i uživanje postaju glavna obilježja tranda za 2018.

 

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

 


D﹠D – Jutarnji list / Dom i dizajn

 


 

 

iva-hirtz


 

Intervju s Ivom Hirtz, Women in Adria

 

iva-hirtz

 


 

Magazin Lisa

 

iva-hirtz